dfgh

Located in a sought-after position in one of Melbourne’s inner suburbs, the home required a refurbishment to enable more comfort, functionality and light within a limited budget.

The renovation saw living spaces connected for generous entertainment, increased natural light and accessibility for future possible reduction in mobility. The transformation allowed downstairs to not only become more functional and responsive to the client’s current and future needs, but a revision of colour scheme to brighten the interior. Natural light was enhanced through a north facing multifold door.

An isolated narrow strip of land to the north was transformed into a Courtyard that now provides increased lifestyle options for indoor/outdoor living and dining.

Comfort and low ongoing operational costs were addressed with the installation of underfloor and hydronic heating.